Днес служители на МВР - работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП

...
Днес служители на МВР - работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП
Коментари Харесай

Турнир по стрелба с пистолет в Кюстендил в чест на МВР

Днес чиновници на Министерство на вътрешните работи - работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП – Кюстендил и публицисти от локални медии участваха в Турнир по пукотевица с револвер „ Макаров “. Турнирът бе отдаден на 140-годишнината от основаването на Министерство на вътрешните работи.
Сред чиновниците на Министерство на вътрешните работи най-хубав бе резултатът на комисар Светослав Георгиев – шеф на РДПБЗН, криминалистът от районно управление (на МВР) Бобов дол Марио Миланов се класира на второ място, на трето място е ръководителят на група „ Контрол на пътното придвижване по основните пътища и автомагистрали “ Ивайло Паунов.
В отборното класиране преди всичко се класира тимът на РДПБЗН – Кюстендил, на второ място е тимът на група „ Контрол на пътното придвижване по основните пътища и автомагистрали “ – ОДМВР, на трето място е тимът на районно управление (на МВР) Бобов дол.
Сред публицистите, взели участие в шампионата, най-хубави резултати сподели Ивайло Стоянов от ТВ „ Запад “, представителят на „ Кюстендил инфо “ Ярослав Ставрев е на второ място и на трето място се класира Ивайло Александров – ТВ „ Запад “.
Грамотите на призьорите и подаръците връчиха шефът на ОДМВР старши комисар Е.Стамболийски и шефът на РДПБЗН комисар Св. Георгиев.
Спортните прояви на чиновниците, отдадени на годишнината на ведомството, не престават на следващия ден със шампионати по състезателен лов на риба, спортна пукотевица и картинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР